Informasjon om medlemskap i norsk idrett.

For å være med i aktivitet organisert av Norges Bandyforbund, er det pliktig medlemskap i en innebandyklubb eller idrettslag med innebandyavdeling. Medlemskap dekker også forsikring for barn frem til de fyller 13 år gjennom Gjensidige barneidrettsforsikring. For dem under 13 år er det veldig enkelt. Det er bare å betale medlemskontingenten i Brodd Innebandyklubb - forsikringspremien betales av NIF.

Medlemskontingenten gir også økonomisk støtte til Norges Bandyforbund og dette gir midler til å utvikle innebandyen i hele Rogaland. I tillegg gir betalte medlemskap penger direkte tilbake til Brodd Innebandyklubb, noe som bidrar til at treningsavgifter kan holdes lavere. Betalte medlemskap gir også mer treningstid til klubben.

Spillere som er med i seriespill må også ha lisens for å delta i kamper. I tillegg dekker lisensen en forsikring som er god å ha om du skulle bli skadet på kamp eller trening. Lisenens betales til Norges Bandyforbund.

Kontonummer til Brodd IBK er 3201 39 81425.

Bli medlem kontingenter

Medlemskontingenter

Medlemskontingent  100 kr

Treningsavgifter

1/2 Treningsavgift 21/22 - Elite (sørvest 1div)  500 kr
1/2 Treningsavgift 21/22 - Senior 2001 og eldre  400 kr
Treningsavgift 21/22 - Barn 2009 og senere  500 kr
Treningsavgift 21/22 - Ungdom 2002-2008  600 kr

Følg linken og fyll ut informasjonen for å registrere deg som medlem.